Evert

Hey allemaal!

Mijn naam is Evert Bessemans, ik ben 23 jaar en mijn hobby’s zijn lid zijn van Niquipo, oud-scoutsleider zijn en af en toe muziek spelen. Ook hou ik me de laatste tijd heel veel bezig met een diploma orthopedagogie te halen, de komende uitwisseling te organiseren en de nieuwe Niquipo’s met raad en daad te ondersteunen waar nodig.

Ikzelf ben al 2 keer in Nicaragua geweest. De eerste keer tijdens de paasvakantie van 2007 met de groep van 13 jongeren. En ik ben er nog eens een 2de keer geweest maar dan iets langer, namelijk voor 3 maanden samen met Rob Sweldens eind 2007. (zie ook onze bloglink hier ergens op de site)

Pfff, mijn leukste Nica herinnering? Die zou ik niet zo meteen weten. Misschien het gevoel dat ik had na de 3 maanden hard werken samen met Rob, het gevoel dat er iets veranderd is op een positieve manier en dat je ergens aan hebt kunnen meewerken waar resultaten van te zien zijn. Ja, de jongeren groep (niquipo nueva guinea) helpen uitbouwen en versterken en meewerken aan de uitbouw van de jongeren raad (red) in nueva guinea, zodat er in de gemeente meer rekening wordt gehouden met de jongeren, zijn de dingen waar nu met het meeste voldoening op terug kijk.

Wat ik zo bijzonder vind aan Nicaragua zijn zeker en vast de mensen en de relaxte sfeer en mentaliteit die er is. Ook het eten vind ik overheerlijk en niet te vergeten de vriendschap en gastvrijheid van de mensen is schitterend.

Plaats een reactie